Koncertek
No events
No events

Blind Myself feat. Wolfie - Testem a vászon klippremier

A Blind Myself zenekar meglepő fícsöringgel jelentkezik a Négyszögöl lemezük utolsó részében. A "Testem a vászon" című dalban Wolfie MC-zik a Punnany Massifból. A klipet a Studio-X készítette a számhoz.

A dal a tetoválás, mint önkifejezési mód elfogadásának, a hétköznapokban való jelenlétének, tartalmának és lényegének "himnusza". A klip is ezt az életérzést hivatott átadni.

Az első tetoválást Ötzi, az 5000 éves férfimúmia bőrén jegyzik, ősi kultúrákban pedig vallási jelentőséggel bírt az ilyesfajta megbélyegzés, tehát alapjaiban nem egy modernkori találmányról beszélünk, sokak képzeletében mégis így csapódik le.

Az közép-európai kultúrában régen főként a börtönviselt embereken voltak tetoválások, az idősebb korosztály még mindig a bűnözőkkel azonosítják a kivarrt embereket. (A 19. és 20. század elején illegális volt a tetoválás, elsősorban a börtönökben bűnözők között vált szokássá.) A dal központi eleme, fő mondanivalója: "Tetovált vagyok, nem rosszéletű!"

A Blind Myself hihetetlen erőket mozgósítva készítette el és finalizálja "Négyszögöl" albumát, mely 12 számot tartalmaz. A korongon lévő összes dalhoz készítettek klipet, vagy valamilyen vizuális anyagot. Az utolsó két videó május 7-én jelenik meg. A lemez előrendelhető még április 27-ig a www.blindmyself.com oldalról, mely egy exkluzív kiadás, kizárólag annyit gyártatnak le, amennyi előrendelés érkezik. A zenekart élőben április 26-án lehet elcsípni Budapesten a Dürer Kert-ben az Underground Heroes fesztiválon, melyen fellép még többek között a Neck Sprain, Cadaveres, The Idoru és a Korog.

Copyright 1995-2013 | Blind Myself | Website by jvDesign | Adatvédelmi nyilatkozat